En läsande framtid är vår.

I mars kommer det att hända, det som vi på Bokunge har hoppats på i flera år. De helt fantastiska böckerna om Binta, Lalo och Babo av Benjamin Chaud och Eva Susso kommer som hårdpärmsböcker för de små barnen! Detta betyder – inga fler försiktighetsåtgärder – nu kan alla barn läsa böckerna i princip HUR MÅNGA GÅNGER SOM HELST! Hurra! Jag kan faktiskt inte räkna antalet föräldrar och pedagoger som har visat stor tacksamhet för att deras barn fått tillgång till Lalo trummar. Jag har heller ännu inte mött ett barn som avvisat just Lalo trummar. Det är ett säkert tecken på succé! En av de viktigaste faktorerna för att få barn att bli intresserade av läsning är att barnet matchas med rätt bok vid rätt tillfälle. Så jag skulle vilja ge ett hett tips till BVC och folkbibliotek i landet: Se till att köp på er ett lager av dessa tre böcker och sprid sen denna läspepp i bokpåsar och väntrum!

Mycket bra jobbat Rabén&Sjögren!

Dela detta:

Lämna en kommentar