Enda skivan som snurrar hemma hos oss:

Hemma hos oss finns det ett fåtal gamla LP-skivor sparade från min barndom. Några Emil i Lönneberga, Pippi Långstrump, Karlsson på taket, Pelle Svanslös bland annat. Alla populära men ingen så älskad som Toffe och Andrea av Marita Lindquist, uppläst av Birgitta Andersson. Jag vet inte om det är den tidlösa berättelsen om de två finska syskonen, den väldigt fina musiken eller Birgittas berättarröst som gör det, men mina barn vill lyssna på skivan lika många gånger som jag själv som liten. Så skulle ni springa över den här juvelen i en butik någonstans, tveka inte! Det finns fortfarande LP-spelare där ute.

Dela detta:

3 kommentarer, Lägg till din.

toveHärligt! Det var alltid nåt lite mysigt och mystiskt med LP-skivorna….

Toffe och Andrea hade jag helt glömt bort! Älskade de böckerna som barn!

BokungeBoktok73: Dags för återutgivning kanske? En kan ju hoppas!

Lämna en kommentar