Alfabeta!

Alfabeta bokförlag är ett av mina svenska favoritförlag. Japp, så är det och det måste man få berätta utan att skämmas. Fick just deras katalog inför 2014 och som vanligt levererar den. Isols Nocturne – recept på drömmar kommer ut i januari och sprider lite flourescerande ljus i vintermörkret. I januari kommer även Tomi Ungerers klassiker De tre rövarna, som också finns på film. I mars månad kommer en ny Max och Maja bok, Max och Maja – Godnattgrodan. Max och Maja böckerna är rent genialiska för 2-3 åringarna och för egen del hoppas jag på många fler i serien. I april kommer en ny bok illustrerad av Emma Adbåge skriven av poeten och bilderbokförfattaren Marie Norin, Rally och Lyra. I övrigt firar Gruffalon 15 år 2014 och då blir det också extra fokus på Gruffalon hos förlaget. Gillas!

Dela detta:

3 kommentarer, Lägg till din.

Lisa HÅh, så kul! Nocturne är väl boken som är spiralinbunden och står upp? Eller blandar jag ihop den med någon annan?

Bokunge EmelieStämmer! Spiralrygg och stående format plus fyrfärg och därtill flourescerande färg! Spektakulärt.

Bokunge EmelieNu funkar nog kommentarerna bättre!

Lämna en kommentar