Tävling 2:a advent

Nu är det dags för andra delen av Bokunges adventstävling. Alltså en ny chans att vinna böcker! Fyra favoriter från året som gått ligger i potten och kan bli dina. Vad sägs om den poetiska Vi blåste bort ibland, den helroliga Monsterbråk, rara och kloka Jag har visst ett djur och smågalna Sally hittar en sax? Rätt in under granen bara.
Alla har recenserats här på Bokunge under de senaste månaderna. Klicka på länkarna och läs mer om varje bok!

Det du behöver göra för att ha chansen att vinna detta smaskiga bokpaket är att skriva tre ord. De tre ord som du tycker allra bäst beskriver hur en riktigt härlig barnbok ska vara. Och nöj dig inte med ord som spännande eller rolig. Här premieras kreativitet! Låt den språkliga fantasin flöda! 

Skicka dina tre ord och din adress till bokpaket@bokunge.se senast den 15 december, så har du chans att vinna de fyra fina böckerna. Go’ jul!

Dela detta:

Lämna en kommentar