Pysselböcker för barn i olika åldrar.

Vi fick en fråga om bra pysselböcker för olika åldrar. Ni vet såna böcker/häften som håller barn sysselsatta i timmar (eller i alla fall en kvart)?! I ärlighetens namn så tycker vi också det är svårt att hitta riktigt bra pysselböcker. På Bokmässan i år hade Tukan Förlag några riktigt kluriga som känns som en kontrast till mycket annat kommersiellt därute. Så kolla gärna in deras pysselböcker för Skarpögda barn eller varför inte deras Pocketklotter? Eller en pysselbok om Optiska illusioner kanske? Här finns olika alternativ som underhåller en bit upp i åldrarna..

Dela detta:

2 kommentarer, Lägg till din.

MiaFavoriter Min naturbok fåglar i världen, och djur i skogen!
http://www.kabusabocker.se/bocker/min-naturbok-faglar-i-varlden

MHej,
tack för svar!
Mia: tack för tipset, ser väldigt mycket ut som det jag var ute efter.
/M

Lämna en kommentar