Bok för alla med ettagluttare

Är du själv nyfiken på hur det är i skolan, du kanske till och med har en egen liten ettagluttare i din närhet? Var med och kamma hem boken Att gå i ettan samt extramaterial i form av två övningshäften! För att delta i tävlingen vill vi att du tipsar om Bokunge någonstans i världen. På Facebook, Instagram eller din blogg. På fikarasten. I hissen för din granne. På dina barns skola. Ja, du väljer! När du tipsat skickar du ett mejl till oss på bokpaket@bokunge.se och berättar om ditt tips (gärna med en länk om det finns något att länka till, det tycker vi är kul). Det går också bra att använda kommentarsfältet här under, men glöm inte att lämna din mailadress.

Vinnare dras söndag den 18/8, lycka till!

Tävligen avslutad.

Att gå i ettan recenseras här.

Dela detta:

Lämna en kommentar