Här är den lilla gården

Karneval förlag är ett förlag som bland annat ger ut få men i princip alltid högkvalitativa bilderböcker. Nyss kom de ut med ett gammalt bortglömt manus av Barbro Lindgren och Eva Eriksson. Alla som har läst Lindgren och Erikssons gemensamma bok Här är det lilla huset kommer snabbt att känna igen sig. Här är den lilla gården är också en upprepningsssaga precis som Här är det lilla huset. Det är rakt igenom en ljuvlig liten bok för den som nyss har upptäckt böckernas förtrollade värld. Det är gubben och gumman och djuren som dyker upp en efter en över bokens sidor och på så vis får vi lära känna alla som som bor på gården. Så plötsligt får kossan en liten kalv och då kommer alla för att titta och gratulera. För alla som är i övergången mellan pekbok och bilderbok, skaffa den här pärlan! Ni kommer inte att ångra er.

Dela detta:

Lämna en kommentar