Döm inte krokodilen efter de vassa tänderna..

Mia Nilsson är en fantastisk illustratör som många av er säker har stött på i olika sammanhang. Hennes meritlista är lång och uppdragsgivarna har varit allt ifrån Vouge India till Arla. Kanske har några av er läst Kärlekskrisen, Badhuskrisen, Tvärflöjtskrisen och Lägerkrisen av Ann Caroline Håkans? I så fall känner ni igen Mia Nilssons karaktäristiska illustrationer. I mitten av maj kommer hon ut med en bildebok på Bonnier Carlsén. Hugo – elak, blodtörstig och JÄTTEFARLIG? heter den och jag kan inget annat än att säga att jag längtar! Såhär skriver förlaget om boken:

“Hugo har ofrivilligt lämnat livet som cirkusartist bakom sig och råkat hamna långt ute i skogen. Med ett förflutet som lindansare är Hugo förstås ingen vanlig krokodil, han älskar att virka och baka och vill inget hellre än att få besök i sitt prydliga lilla hus. Men att skaffa vänner i skogen är inte helt lätt – så fort Hugo dyker upp flyr de andra djuren för livet och snart går vilda rykten om att ett livsfarligt monster kommit till trakten.”

Dela detta:

Lämna en kommentar