Jultävling


Roligt att så många ville vara med och tävla om bokpaketet, nu är tävlingen slut! Vinnaren meddelas.

Äntligen! Nu är årets jultävling här, i år med extra jul- och vinterkänsla. Vi har samlat ihop ett bokpaket med tomtar, snögubbar och stickade tjocktröjor – allt man behöver för att dyka rakt ner i vintermyset! Inte för att skryta, men vi tror faktiskt att det här är vinterns lyxigaste barnbokspaket. Hur gör man för att kamma hem det här fantastiska paketet undrar du?

GÖR SÅ HÄR!

För att delta i tävlingen vill vi att du tipsar om Bokunge någonstans i världen. På Facebook, Twitter eller din blogg. På fikarasten. I matbutiken. På dina barns förskola. Ja, du väljer! När du tipsat skickar du ett mejl till oss på julpaket@bokunge.se och berättar om ditt tips (gärna med en länk om det finns något att länka till). Det går också bra att använda kommentarsfältet, men glöm inte att lämna din mailadress. Om du vill använda en bild till din blogg hittar du en här.

Senast den 10 december klockan 15.00 vill vi ha ditt mail/din kommentar.


Böckerna som ingår i paketet är: Jul i stora skogen av Ulf Stark och Eva Eriksson (Rabén & Sjögren), Tomten är vaken av Astrid Lindgren och Kitty Crowther (Rabén & Sjögren), Eddie och julen av Lisa Bjärbo och Jesus Verona (Rabén & Sjögren), Hemma hos jultomten av Mauri Kunnas (Otava), Den lilla mullvaden och snögubben av Zdenek Miler och Hana Doskocilova (Parabellum Nord) och Extra garn av Mac Barnett och Jon Klassen (Andina Förlag).

Dela detta:

14 kommentarer, Lägg till din.

NeaTipsar om Bokunge i vår bokcirkel på Facebook! Tack för en informativ och fin sida!

ClaraJag vill gärna tävla och har nu tipsat på min twitter; https://twitter.com/caseofthebooks

FridaÄr bibliotekarie så jag tipsar självklart om Bokunge på fikarasten. God jul!

Boel HamforsVill gärna vara med och tävla. Har tipsat pedagogerna på min skola om bokunges blogg. Jobbar på särskolan på Norretullskolan i Kristianstad och jag tror att vi kan ha stor nytta av er fina, överskådliga blogg när vi ska välja böcker till våra elever . Oftast har man ju tidsbrist i skolan och vill ha en bra recension av boken man håller i handen. Det kan ni ju verkligen leverera. Toppenblogg!

Åh, bästa! Jag vill hemskt gärna vara med och tävla om detta paket till min guddotter och hennes syskon! Har delat på twitter (https://twitter.com/poptheheart) och Facebook!

Lena WJag deltar gärna i tävlingen och har delat tävlingen på min blogg http://lenasgodsaker.blogspot.se/2012/12/vinn-barnbokspaket.html Har dessutom delat mitt inlägg på Facebook.

Hej! Har tipsat om tävlingen på min blogg: http://booksonmymind.me/2012/12/06/barnbokstavling/
Min mejl är booksonmymind(a)gmail.com

Jag har tipsat om er sida i ett inlägg på min blogg:
http://sprakkarringen.wordpress.com/2012/12/09/en-bokunge/

LiVill gärna vara med och både tävla och tipsa!
http://pinterest.com/pin/341992165423187171/

Tipsade på bloggen – då kommer det på FB och Twitter också.
http://vastmanbok.blogspot.se/2012/12/kanner-ni-till-bokunge.html

suddisTipsade om det på twitter. https://twitter.com/suddis

ToveJag tipsade om er på Facebook (share).

Lämna en kommentar