Sånt jag längtar efter i februari.

Såhär mitt i den snoriga och kalla månaden februari längtar jag desperat efter lite nytillskott i bokhyllan. Och som tur är behöver jag bara sträcka mig till mars månad så hittar jag ett gäng böcker jag vill läsa. Några av dem har jag redan skrivit om här på Bokunge. Som Resan till världens ände avMaltePersson,Rui Tenreiro och God natt, min katt av Linda Skugge och Kristina Digman. Millan och slottets hemlighet av Milena Bergquistär en sprillans ny kapitelbok om favorittjejen Millan,något att läsa högt för en sjuåring kanske? Spinderella Tarantella av Inger Lindahl och Sara Gimbergsson är något så ovanligt som en faktasaga om en giftig korsspindelkvinna. Nilla och jag av Anna-Clara och Thomas Tidholm är ännu en ny bok om två barn där udda vänskap uppstår. Sist men inte minst kommer Sven käkar mat, en ny bok av Emma AdBåge om den smått anarkistiske Sven. Ett tips är att reservera på biblioteken fortast möjligt. Böckerna släpps på olika spridda datum i mars.

 

Dela detta:

Lämna en kommentar