Årets julklapp?

Vi ska åka bil imorgon, med en treåring i baksätet. Långt. Minst fem timmar om allt flyter som det ska. Kanske sju om något går åt skogen. Och det har visat sig att treåringen blir lite lätt åksjuk om han tittar på film/läser bok under tiden. JOODELADIHOO! Tänker att den här ljudboken: Gittan x 3 kan komma att klassas som årets julklapp efter imorgon. Så himla bra inläst också, av Sissela Kyle! Jag märker när jag läser Gittanböckerna högt att jag försöker efterhärma hennes läsning hela tiden, adopterar till och med dialekten. Brukar annars störa mig, på att inläsaren betonar annorlunda än jag tänkt, eller läser konstigt. Men här! Perfektion.

Vad gör ni för att underhålla barn i bil? Drar skämt? Räknar bilar? Äter kex?

Jag håller en tumme för Gittan på repeat.

Dela detta:

Lämna en kommentar