Favoriter just nu.

Just nu är det bara de här tre böckerna som gillas vid läggdags här hos oss. Själv är jag rätt glad med tanke på att samtliga har så inbjudande bilder att man inte nödvändigtvis behöver läsa texten (läs: det går att hittepåa när man själv är trött). Hur den lilla Mullvarden fick sin bil minns kanske några av er från TV back in the days. Här är det lilla huset är faktiskt enbart Kitty Crowters förtjänst att jag upptäckte. När Lisa H och jag träffade henne förra våren berättade hon att det var en av hennes absoluta favoriter. Slutligen Sven Nordqvist mastodontverk Var är min syster? som de allra flesta nog är bekanta med vid det här laget. Den måste man bli påmind om då och då. Så man inte glömmer bort hur storslagen den är.

Här är det lilla huset är skriven av Barbro Lindgren och illustrerad av Eva Eriksson och ges ut av Erikssson & Lindgren. Hur den lilla mullvarden fick sin bil är skriven av Eduard Petiška och illustrerad av Zdeněk Miler. Boken ges ut av Parabellum Nord AB Förlag. Var är min syster? är skriven och illustrerad av Sven Nordqvist och ges ut av Opal.
Dela detta:

Lämna en kommentar