10 kommentarer, Lägg till din.

Ja nu blir man ju väldigt nyfiken för jag ser inga böcker ovan 🙂

Ja nu blir man ju väldigt nyfiken för jag ser inga böcker ovan 🙂

Jaha, nu dök de upp 🙂

Jaha, nu dök de upp 🙂

CarroKan man inte få en bättre genomgång av bra bokreafynden? Vilka bokhandlar säljer böckerna på bilden ovan? Prisbild? Jag har bara skummat Åhléns och Adlibris reautbud och tyckte det var ytterst sparsamt med bra barnböcker och inte heller några vrakpriser. Jag tycker nog konceptet rea-på-alla-böcker-i-butiken är en bättre sorts bokrea, och det verkar ju komma mer och mer.

CarroKan man inte få en bättre genomgång av bra bokreafynden? Vilka bokhandlar säljer böckerna på bilden ovan? Prisbild? Jag har bara skummat Åhléns och Adlibris reautbud och tyckte det var ytterst sparsamt med bra barnböcker och inte heller några vrakpriser. Jag tycker nog konceptet rea-på-alla-böcker-i-butiken är en bättre sorts bokrea, och det verkar ju komma mer och mer.

MiaStora Ingridboken finns på Adlibris för 69 pix! Ett måste för mina Ingrid-älskande barn i alla fall 🙂

MiaStora Ingridboken finns på Adlibris för 69 pix! Ett måste för mina Ingrid-älskande barn i alla fall 🙂

Lisa H, BokungeCarro: Du hittar alla böcker ovan (och deras priser) på Adlibris. Jag har inte hunnit kolla mer än så, men jag håller med dig, det är lite sparsamt med böcker.

Mia: tack för tipset!

Lisa H, BokungeCarro: Du hittar alla böcker ovan (och deras priser) på Adlibris. Jag har inte hunnit kolla mer än så, men jag håller med dig, det är lite sparsamt med böcker.

Mia: tack för tipset!

Lämna en kommentar