Bokunge gillar illustratörer (också)!

Från och med alldeles, alldeles strax kommer ni att kunna hitta ett nytt inslag här på Bokunge. Då och då kommer vi att publicera inlägg där vi lyfter fram och presenterar illustratörer vi gillar. (Vi tycker nämligen själva att det är lätt att bilderna i böckerna vi skriver om hamnar i skymundan för texten, och skäms lite. Det är ju inte rättvist!) Inläggen kommer att innehålla smakprov på bilder från illustratören, och en kort text där hon eller han med egna ord får beskriva sin illustratörsstil. Först ut är illustratören Lena Sjöberg. Enjoy!

Dela detta:

3 kommentarer, Lägg till din.

PiaHärligt! Här är tips på några illustratörer Caroline Röstlund lade upp på vår BarnBoksNätsblogg i somras:
http://barnboksnatet.blogspot.com/2010/06/illustratorer-jag-tycker-ar-spannande.html

Jippi!

Bokunge, EmelieGud va bra! Och vilka fantastiska illustratörer! Heja!

Lämna en kommentar