Vinn finaste bokpaketet

Nu ni! Nu har en omåttligt lycklig vinnare chansen att sopa hem ett bokpaket som är så fint att man nästan blir tårögd vid tanken på det. Vi har valt ut våra favoriter ur varje ålderskategori bland julklappstipsen och lagt ihop dem i ett paket. Sju av de bästa, bästa böckerna! Vem vill inte vinna det paketet, va?

För att delta i tävlingen vill vi att du tipsar om Bokunge någonstans i världen. På din blogg, på Facebook, i personalrummet, på julkorten, i telefonen. Du bestämmer! När du är klar – skicka ett mejl till redaktion@bokunge.se och berätta hur och var du tipsat. Länka gärna om du tipsat på internet! 

Fram till och med klockan 12.00 den 20 december kan du delta i tävlingen, sedan utser vi en vinnare. Bokpaketet skickar vi så snart som möjligt efter det, och förhoppningsvis landar det hos vinnaren som en fin julklapp lagom till tomten kommer.

Må bästa Bokunge-tipsare vinna!

/Lisa, Emelie och Lisa

(Och tack snälla Rabén & Sjögren och Bonnier Carlsen för de fina, fina böckerna!)

Dela detta:

3 kommentarer, Lägg till din.

Jag har tipsat alla ensamma mammor som läser min blogg om att man kan vinna det här mirakulöst fina bokpaketet.
Här hittar ni mitt tips: http://bulanojag.blogspot.com/2010/12/fina-bokpaketet.html

Jag har tipsat alla ensamma mammor som läser min blogg om att man kan vinna det här mirakulöst fina bokpaketet.
Här hittar ni mitt tips: http://bulanojag.blogspot.com/2010/12/fina-bokpaketet.html

Jag har tipsat alla ensamma mammor som läser min blogg om att man kan vinna det här mirakulöst fina bokpaketet.
Här hittar ni mitt tips: http://bulanojag.blogspot.com/2010/12/fina-bokpaketet.html

Lämna en kommentar