Herman – för vem?

För ett tag sedan var vi på Bokunge på Litteralund och lyssnade på mannen bakom böckerna om Herman, Stian Hole. Det var en mycket fascinerande föreläsning och jag blev otroligt sugen på att läsa hans nya bok Hermans hemlighet som först kommer på svenska i vår. Så började jag fundera över målgruppen. Vilka är det som läser Stian Holes böcker därute egentligen? Är det mest vi vuxna eller är det barn? Här i biblioteket är den minst sagt svårutlånad nämligen. Till bibliotekariens stora sorg.

Böckerna om Herman är är skapade av Stian Hole och ges ut av Alfabeta.
Dela detta:

2 kommentarer, Lägg till din.

HedvigJa, det är samma hemma hos oss. Det är bara jag som vill läsa "Hermans sommar". Min 7-åring som jag tycker påminner en del om Herman är inte ett dugg intresserad. Inte heller 4-åringen. Jag tror att båda tycker att bilderna är lite otäcka.

Hej, Barnens Bokklubb har sålt väldigt bra av de båda första!

Lämna en kommentar