Augustnomineringarna!

För en timme sedan tillkännagavs det vilka titlar som är nominerade till Augustpriset i år. Två bilderböcker kunde man hitta på barn- och ungdomsbokslistan: Jag tycker inte om vatten, av Eva Lindström och Tänk om… av Lena Sjöberg.

De konkurrerar om priset med fyra böcker för äldre barn: Syltmackor och oturslivet av Anna Ehring, Här ligger jag och blöder av Jenny Jägerfeld, Det händer nu av Sofia Nordin och Jag finns av Maja-Maria Henriksson.

Den 22 november får vi veta vilken bok som får årets pris! Har ni någon favorit?

Dela detta:

8 kommentarer, Lägg till din.

Lisa H, BokungeTänk om! Fantastiskt fin tycker jag.

Bokunge, EmelieJag gillade verkligen Jag tycker inte om vatten. Håller på den.

Bokunge, EmelieJag gillade verkligen Jag tycker inte om vatten. Håller på den.

MillanTänk om och Syltmackor och oturslivet! De är jättefina båda två!

K"Tänk om…" är ljuvlig och sista uppslaget får mig att gråta vid varje läsning…

K"Tänk om…" är ljuvlig och sista uppslaget får mig att gråta vid varje läsning…

Jag röstar för Jenny Jägerfelds Här ligger jag och blöder – superbra (fast kanske inte för min 2- och 5-åring…).

Jag röstar för Jenny Jägerfelds Här ligger jag och blöder – superbra (fast kanske inte för min 2- och 5-åring…).

Lämna en kommentar