Hjärtskärande dikter för barn

Jag läste Åsa Beckmans otippat blödiga recension av Barbro Lindgrens bok Gröngölingen är på väg i DN i morse. Tyvärr finns inte recensionen på nätet ännu. Men det var så pass att jag fällde en tår faktiskt. Nu måste jag ge mig ut och få tag på boken. För “Outhärdligt vackert” är kanske det bästa betyg en diktsamling kan få i mina öron. Oavsett om den är riktad till barn eller vuxna. Är det någon av er därute som har läst den nya eller den gamla utgåvan? I så fall berätta vad ni kände!

Gröngölingen är på väg är skriven av Barbro Lindgren och illustrerad av Katarina Olausson. Boken ges ut av Rabén&Sjögren.
Dela detta:

Lämna en kommentar

Hjärtskärande dikter för barn

Jag läste Åsa Beckmans otippat blödiga recension av Barbro Lindgrens bok Gröngölingen är på väg i DN i morse. Tyvärr finns inte recensionen på nätet ännu. Men det var så pass att jag fällde en tår faktiskt. Nu måste jag ge mig ut och få tag på boken. För “Outhärdligt vackert” är kanske det bästa betyg en diktsamling kan få i mina öron. Oavsett om den är riktad till barn eller vuxna. Är det någon av er därute som har läst den nya eller den gamla utgåvan? I så fall berätta vad ni kände!

Gröngölingen är på väg är skriven av Barbro Lindgren och illustrerad av Katarina Olausson. Boken ges ut av Rabén&Sjögren.
Dela detta:

4 kommentarer, Lägg till din.

eja, recensionen blir man ju darrig av. underbara barbro!

Ja, jag har läst:
http://grannfrun.blogspot.com/2010/09/det-ar-skakigt-nu.html

"otippat blödig" – så rätt.

AnnaJag har den gamla utgåvan. Dikterna är fantastiskt vackra. Otroligt enkla, men ändå inte (om ni förstår hur jag menar). De känns i hela kroppen. Barbro är en av de bästa!

Jag har också läst och den är helt underbar! Jag satt och storbölade på tågstationen, det gick liksom inte att hejda, det var så himla vackert! /Therese

Lämna en kommentar