Att jobba med böcker

Igår började jag jobba som redaktör på ett barnboksförlag, och när jag tänker på det så betyder det att jag jobbat med barnböcker från rätt många håll vid det här laget. Jag har jobbat med att skriva dem. Jag har jobbat med att skriva om dem. Jag har jobbat med att redigera dem. Och läsa dem. Och så har jag jobbat med att sälja dem, blogga om dem, föreläsa om dem, marknadsföra dem och tjata om dem också. Och lite, lite, lite en gång med att formge dem, men det var mest på skoj. Återstår typ att jobba med att trycka dem och distribuera dem och låna ut dem på bibbla.

Hur som helst så tänkte jag meddela att jag under de närmsta tre månaderna kommer att vara mer än lovligt insyltad i Rabén & Sjögrens barnboksutgivning, och därför tänker jag (som är en tredjedel av Bokunge) avstå från att blogga om det förlagets böcker här. Böcker från andra förlag tänker jag fortsätta läsa och försöka bedöma om och tipsa om så objektivt det bara går, men Rabéns böcker lämnar jag åt de andra bokungarna.

/Lisa B

Dela detta:

Lämna en kommentar