Poppig barnmusik för hela familjen!

Bästa fyndet på himla länge är Bröderna Lindgrens skiva för barn Bröderna Lindgren presenterar meningen med livet. Och eftersom jag blev så förtjust har jag nu också gått och investerat i den förra skivan Vuxen barnmusik.  Min favorit just nu är Amanda “Hajen” Bergmans medverkan på låten Superhjälten. Den är så himla fin att lyssna på dagar då man känner sig lite svag och ömklig. Lyssna här. Resten av låtarna kan man ju så klart höra på Spotify, om man råkar ha det.

Bröderna Lindgren är, som någon kanske vet, söner till självaste Barbro Lindgren. Hennes och Kristina Digmans nya bok Dagbok från hönshuset skriver vi om här på Bokunge alldeles snart! Håll koll.

Dela detta:

5 kommentarer, Lägg till din.

Åh, jag älskar också bröderna Lindgren! De fick en Grammis för sin skiva förra året också. Inte så blodig konkurrens dessvärre men skivan är underbar! Och Hajens Superhjälte är ett guldkorn. "Jag är ingen superhjälte jag, men jag springer bra på mina lagom snabba ben" Så vackert!

Bokunge, EmelieJa de är SÅ fina! Spelar på Gagnef i år. (http://www.skankaloss.com)
Läste om grammisen. Det var de verkligen förtjänta av!

eänt lig en!! hurra! man blir påmind om hur lite sånhär bra och seriös barnmusik det finns.

Vi diggar "En flugas väg" med Ebbot Lundgren här hemma. Underbart med vettig barnmusik. Har ni Johanna och mixers skivor? Också helt underbara.

Emelie, BokungeSka definitivt kolla upp! Tack för tips.

Lämna en kommentar