Finaste pekboken på länge

Här: Ett knippe koncentrerad svensk sommarkänsla förpackat som en pekbok med hårda kartongsidor – Sara Lundbergs bilder i den här boken är så fina att man känner sommarlovskänslan i hela kroppen, trots att det kyliga regnet som smattrar mot fönstret gör sitt bästa för att protestera. 

Den här (svanmärkta och miljösnälla) pekboken är det finaste jag sett i pekboksväg på mycket länge. Jag vill flytta in i den, och sitta och meta i den där sjön jag också. Eller å! Äta frukost på den där verandan där barnen sitter med sina skrapade sommarknän och käkar prickiga korv-mackor bredvid prästkragar och rosor. Så himla, himla, himla fint.

Bläddra och tjuvtitta i boken här!

Sommar är gjord av Sara Lundberg, och den ges ut av Alvina förlag.
Dela detta:

6 kommentarer, Lägg till din.

SaraJag försökte köpa boken idag, den verkar ju helt otrolig, men det visade sig att den nog inte kommer ut förrän senare i veckan. Nytt försök då! Tack för en inspirerande blogg!

esuperbt! va gött med en pekbok som ser sådär fin och målerisk ut.. wow. anar en recension i DN idag också …
kul att det är på ett lite mindre förlag också. hurra för dom! 😀

Hej,
Roligt att ni gillar "Sommar"!

Vi har haft lite datastrul på lagret, och det har resulterat i den helt felaktiga informationen att den inte finns på lager. Nu är det fixat, så nu ska den finnas att beställa (söker man den i internetbokhandlen kan det dock dröja till imorgon innan informationen uppdateras.)

Allt gott,
Kristina Hoas
Alvina förlag

EmelieLåter strålande. Kommer bli en given present på många barnkalas i sommar!

JennyEn helt fantastisk pekbok för de minsta! Finns nu att köpa hos Baby be green.se

AnnahMin dotter som fyllde ett just fick denna på sin födelsedag och den är verkligen uppskattad. Hon älskar att sitta och bläddra i den! Väldigt fin och somrig bok!

Lämna en kommentar