Mat till hungriga små rivjärn.

Alltså när man har ätit potatis i sex dagar i streck och utan att blinka plockar ut potatis ur kylen sjunde dagen på raken, då kanske det är dags för nån slags inspiration? Det kan jag lova att ni får om ni läser Husmorsorna – the ultimate köksalmanacka. Jag har hittat en hel massa fina och faktiskt ibland lite mer utmanande recept där mellan pärmarna. Och allt är liksom tänkt att täcka upp årets alla dagar OCH tillfredsställa matbegären hos våra minsta små. Visst låter det prima! Och mer därtill. Dessutom har Anette Rosvall och Emma Hamberg en blogg med recept. Bloggen heter så klart Husmorsorna.

Husmorsorna – the ultimate köksalmanacka ges ut av Bonnier Fakta och är gjord av Emma Hamberg & Anette Rosvall.
Dela detta:

One comment, Lägg till din.

ffgThe best essays in whole internet!

Lämna en kommentar