Fest! Fest! Kalas!

Japp, en ettårsdag stundar och jag och barnets pappa planerar för tårta och allehanda utsmyckningar. Enligt oss är födelsedagen enda dagen värd att riktigt ta på allvar. Det ska märkas att man fyller år, tycker vi. Och VAD hade väl kunnat passa bättre än att få Johanna Westmans nya bok Johanna fixar fest! Hela årets kalaskokbok mitt i allt detta? Ingenting. Det är bokstavligen en fest att läsa. Westman har delat in boken efter årets alla högtider. Stora som små. Exempel på dessa är Vinterfest, Det kinesiska nyåret, Våffeldagen, Morsdag och andra lyxfrukostar, Saftkalas, Halloween och Skåla in det nya året. Detta är som sagt bara några exempel. Allt är väldigt fint fixat utan att för den skull vara i överdåd. Menar, barn behöver piff men inte alls dyrt piff. De behöver inspiration, precis som vi! Johanna Westman kör lite Kajsa Warg, man tar vad man har och de flesta recept har oväntat få ingredienser. Ännu ett plus för då kan man rentav sätta de äldre barnen på att göra vissa saker och vips så känner sig alla involverade och duktiga. Inte bara mamma som det lätt kan bli ju. När vi ändå är där. Har ni några tips på böcker om kalas eller festligheter för våra yngre vänner? Alla förslag mottages tacksamt!

Johanna fixar fest! Hela årets kalaskokbok är gjord av Johanna Westman och ges ut av Rabén&Sjögren.
Dela detta:

4 kommentarer, Lägg till din.

LottaNu i maj ska Per Gustavssons "När prinsessor har kalas" komma ut! Ni vet den där modiga, äventyrliga prinsessan?

LottaOch lycka till med ettårskalaset!!! Det är något visst med det första kalaset, det är det!

Evajag tycker att Anna Gerdbergs bok ’Kalas!’ är ett måste- har testat många av recepten och aldrig blivit besviken, en finfin inspirationskälla!

EmelieBra tips! Ska genast kolla. Och tack, ja ett år blir man verkligen inte varje dag.

Lämna en kommentar