Barnboksmässa i Bologna

Dags för åtminstone en tredjedel av Bokunge att snöra på sig bekvämaste skorna, packa ner passet och åka mot barnboksmässan i Bologna. Ni skulle följa med, hörni! Över 20000 kvm utställningsyta med bara, bara barnböcker från hela världen. Sådant måste man ju bara gilla! Mitt mål i år är att försöka låta bli att fastna som en dreglande hund i de franska montrarna (alltså, fransmän! De kan verkligen det här med att göra snygga barnböcker!) och försöka vidga mina vyer åtminstone lite. Vi får se hur det går. Rapport utlovas inom kort.

Dela detta:

2 kommentarer, Lägg till din.

Åh! Var där förra året och upptäckte en härlig bokmässa i en vacker stad. Önskar att jag hade kunnat åka i år, men tyvärr.
Hoppas att du får en underbar vistelse!

Tänk om man hade haft möjlighet att åka dit, så underbart det hade varit. Kanske man kommer dit någon gång i livet, hoppas…

Lämna en kommentar