Teater för alla söderkisar och söderbönor…

Som vanligt sitter jag här och önskar jag att jag bodde i Stockholm och inte i den barnkulturfattiga södern. Boulevardteatern på Södermalm sätter upp den listiga boken Ett lamm till middag. Premiär 11 mars. Föreställningen är tänkt för barn mellan 3-6 år och kostar 100 spänn. Alltså! Hade jag varit du som bor i Stockholm och har ett barn i denna ålder hade jag lätt gått in och skaffat biljetter redan nu. Har man något yngre barn så rekommenderar jag er att se Vem är ensam föreställningen. Den går fortfarande.

Dela detta:

3 kommentarer, Lägg till din.

EmmaVet inte var du bor men Ett lamm till middag kommer hit till Göteborg nästa vecka! De kommer att uppträda på Älvstrandens bibliotek tisdagen 2/3 kl 9.30 och 10.45. Så det är inte bara Stockholmarna som har tur…

Emelie, BokungeFortfarande lite långt norrut. Malmö bor jag i. Vi får hoppas och tro att de kommer hit så småningom. Men bra för den som bor på Västkusten!

MiaDen kommer närmare! I januari kommer Ett lamm till middag till Halmstad Stadsbibliotek! Givet att gå på den 🙂 Är ju en ljuuuvlig saga.

Lämna en kommentar