Ljuva åttiotal

Kan inte låta bli, måste frossa, fast jag vet: Nostalgi är inte alltid så klädsamt. Men mer barndom än så här blir det inte för mig. Totte och Emma (av Gunilla Wolde), älskade ÄLSKADE Bella och Gustav (av Eva Eriksson), varma, mjuka, fina, fräkniga bilder av Gunilla Hansson (den översta från Nu ska här bli andra bullar, och så omslagen på Skattkammarböckerna som de SKA se ut.) Och så Vilda bebin, of course. Som också är ritad av Eva Eriksson.

Ja, ja säger då det, muttrar jag och klappar mig på knäna. Farao så fint.

Dela detta:

5 kommentarer, Lägg till din.

Helt klart min barndom också, och jag blir också nostalgisk. Min nya skattkammare – inte alla delar dock – finns här i bokhyllan OCH Bella och Gustav, Vilda Bebin och Totte. Bakboken finns inte, men dock andra böcker med hennes – och liknande – bilder.

Åh, "Nu ska det bli andra bullar" – vilken nostalgi. Måste genast surfa antikvariat. Eller finns det nyutgåvor?

Åh, "Nu ska det bli andra bullar" – vilken nostalgi. Måste genast surfa antikvariat. Eller finns det nyutgåvor?

LottaÅh, som jag älskade "Nu ska det bli andra bullar"! Bästa boken på dagis… Måste också få tag på den!

Förresten, är det någon annan som minns böckerna om katterna TG och Månsan? De är jättesvåra att få tag på, men helt underbara!

LottaÅh, som jag älskade "Nu ska det bli andra bullar"! Bästa boken på dagis… Måste också få tag på den!

Förresten, är det någon annan som minns böckerna om katterna TG och Månsan? De är jättesvåra att få tag på, men helt underbara!

Lämna en kommentar