Lycka kommer i Pixiformatet!

Åh Lovely Pixi! Senast jag var på Konsum hittade jag de här böckerna i en korg! Jag blev alldeles till mig och började genast botanisera. Kanske är det bara jag – men hur fantastiskt är det inte att Stina Wirséns Liten skär vill leka! till exempel finns som Pixibok eller för den delen Rolf Lidbergs numera nästan kitchiga bilder i boken Trollramsor? Samtliga titlar i senaste Pixisläppet var:

Emilias fyrverkeri av Anna Dunér
Liten skär vill leka! av Stina Wirsén
Ville & Vilda ­ Blåbärsmuffins av Lennart & Ylva-Li Gustafsson
Anders bakar kakor av Karsten Mogensen
Vem törs lita på räven? av Rina Dahlerup
Trollramsor med bilder av Rolf Lidberg, text sammanställd av Lotta Bergqvist och Martin Harris.

I nästa omgång som kommer ut i mitten av februari kommer bland annat:

Alla små tokiga brokiga av Stina Wirsén och Åkshow! av Amanda Eriksson.

Pixiböckerna ges ut av Bonnier Carlsen.
Dela detta:

One comment, Lägg till din.

ÅsaJa, visst är Pixi-böckerna fantastiska. Min 6-månaders Axel håller på att äta sig igenom nya Stina Wirséns Liten skär vill leka! Storebror Olof, drygt 2 år, njuter av Trollramsorna. Pixisamlingen bara växer, finns en hel hög hos mormor och morfar från när jag var liten.

Lämna en kommentar