Värsta charmiga ugglan.

Det ska vara ugglor i höst, har ni märkt det? Överallt hittar man dem. På allt från Iittalas koppar till Åhléns tyger. Vad kan då passa bättre än Jonathan Allens böcker om den Lilla Ugglan? En klar favorit för två-treåringarna. Alla som inte har stiftat bekantskap med den lilla gnälliga ugglan ser till att göra det direkt. Det är lågmäld dramatik när den är som allra bäst. Den Lilla Ugglan hamnar i diverse situationer och gör sitt bästa för att reda ut det hela. Som i min favorit Jag är inte tomten där ugglan blir tagen för tomten när han har sin röda mössa på i skogen. Det blir både förvirring och tårar innan självaste jultomten kommer och räddar. Passar utmärkt att läsa såhär års. Böckerna är inte nya på något sätt men som sagt – helt oemotståndliga!

Jonathan Allen både skriver och illustrerar sina böcker och de ges ut av Bonnier Carlsen.
Dela detta:

3 kommentarer, Lägg till din.

Lisa BokungeJag älskar ugglor! Hoppas trenden aldrig dör ut. Och OM den gör det så vill jag ha apor en masse. Måste läsa om den lilla ugglan.

ÅsaJa, uggleböckerna är härliga. Har du sett att det kommer en ny bok om lilla ugglan i februari? "Jag är inte sömnig" ska den heta.

Bokunge, EmelieÅh det hade jag inte sett! Längtar redan..

Lämna en kommentar