Bubbla

Bebisteater – fritt efter oändligt många pekböcker. Så beskrivs teaterföreställningen Bubbla, som riktar sig till bebisar mellan 6-12 månader. Och snacka om att de lyckas med att tilltala målgruppen! Besökte Teater 3 med en 10-månaders och en 12-månaders i släptåg häromdagen, och båda två (samt övriga åtta bebisar i publiken) satt helt stilla och tysta med klotrunda ögon och liksom insöp kultur hela föreställningen (en timme inkl kaffe och smörgåsrån efteråt). Bäst verkade det vara när det ringde på dörren på scenen, och en av de två skådespelarna steg in och sa hej. Alternativt när en av skådespelarna gömde sig under en filt, och den andra letade efter honom, utan att hitta honom (!!). Samtliga bebisar i publiken bara: WOW! IGEN! EN GÅNG TILL!

En fullständig hit som förmiddagssysselsättning, det säger jag er. Får ni chansen – ta med en bebis, spring och se! Värt att hålla utkik efter vart än du råkar bo, sällskapet verkar åka lite överallt i landet och spela. Kolla här för spelplan, och håll en tumme för att Bubbla kommer på besök till din hemstad.

Dela detta:

2 kommentarer, Lägg till din.

Lisa BokungeMåtte de komma till Malmö så fort Siri blivit 6 månader. Jag är sjukt peppad!

LottaVerksr ju vara en fantastisk föreställning. Vill se!
Men de verkar inte komma till Malmö i år:(
Har mailat dom o bett dom komma hit, hoppas, hoppas…

Lämna en kommentar